Klantenservice     Inloggen     0 producten in uw winkelwagen    
 Bedrag: € 0,00
 Producten:  stuks

productenDocumenten
Scan de QR code met uw
mobiel voor uw adresboek

QR- code voor uw adresboek:
  

Referenties

Datum:16-09-2023
Naam:Fred Wilten
Titel:Sansui 6900
Bericht:
Subliem geluid weer! Heel blij mee. Vakmanschap. Wat een versterker. Petje af.


Datum:10-08-2023
Naam:Nicolaas van Aurich
Titel:MITSUBISHI DA-U310
Bericht:
Kwaliteit versterker met veel mogelijkheden. Er komt een heel mooi geluid uit. Ik ben zeer tevreden over deze aankoop.


Datum:14-07-2023
Naam:Bert Burkels
Titel: Tonar-00534 DE
Bericht:
op 10 july heb ik een Tonar-00534 DE stylus besteld voor mijn gp412 en gekozen voor brievenbuspakketje. op 13 july was het er nog niet. gisteren heb ik een mail gestuurd met de vraag of er een probleem was. vandaag kreeg ik een mail terug dat er een andere naald verstuurd was, met track and trace, en het wordt dinsdag gebracht [ zeker druk bij postnl ] zonder verdere kosten.
dat is service van de bovenste plank.
bedankt marco je hebt er een klant bij
met vriendelijke groet, Bert Burkels, Oosterhout


Datum:25-02-2023
Naam:Hans Janssen
Titel:Vintage klasse A versterker Duson PA 100
Bericht:
20 jaar geleden deze topversterker 2e hands gekocht bij Studio 107 in Den Haag…, tot nu toe altijd gespeeld, maar er traden diverse haperingen op: powerbutton zat vast, balans, volume en toon regelaars werkten niet goed meer, luidsprekerrelais …., alles werd zeer deskundig vervangen en opnieuw ingeregeld; òòk werden diverse elco’s gerecapped!
Resultaat: verbluffend!!
Ik ken mijn versterker niet meer terug, het geluid is zoveel transparanter en warm geworden met een veel betere plaatsing, kortom: hij speelt weer als nieuw, ik ben zeer tevreden over de deskundigheid en het vakmanschap van de technicus


Datum:17-12-2022
Naam:Hans van der Heide
Titel:ReVox B77
Bericht:
Onlangs een Revox B77 2 spoor en later een 4 spoor, beiden lowspeed (9,5/19cm), gekocht bij deze zaak, HiFi Stereo.
Op mijn vragen kreeg ik zeer goed en duidelijk advies van zowel Hielko als Marco.
Zij zijn onzettend klantgericht en denken echt met je mee.
De service is echt geweldig, zo maak je het nergens anders meer mee.
Ook de bezorging ging fantastisch.
Beide revoxen klinken gewoon als nieuw en oude tijden herleven.
Ik ben super tevreden en ze hebben er een klant bij voor het leven.


Datum:07-11-2022
Naam:Geert Jan Schouten
Titel:reparatie van Luxman versterker
Bericht:
De luxman versterker was weggestopt op zolder, de ruis en het wegvallen van dan het linker of dan het rechter kanaal was niet meer om aan te horen. Tot mijn zoon vroeg waar die versterker was en zijn verjaardagscadeau was gevonden. HiFistereo als tip gekregen en de versterker gebracht. Na een maand was de versterker klaar. Gisteren met mijn zoon op de bank van het geluid genoten! Zo mooi, rijk en vol dynamiek, natuurlijk zonder een kraakje, precies waarom ik de versterker ruim 28 jaar geleden kocht! Enorm dankbaar dat Hielko en Marco dit mogelijk hebben gemaakt en dat voor een relatief klein bedrag. Meer dan de moeite waard. De komende jaren geniet mijn zoon elke dag van jullie vakwerk! Dank!


Datum:21-09-2022
Naam:Arjen Vreeken
Titel:Dual Snaar - Betaald en.... even later, tòch ontvangen!
Bericht:
Heel prettig om te merken dat het invullen van een reactieformulier leidt tot een telefoontje van eigenaar Hielko.

Er bleek een handmatige handeling achterwege gebleven te zijn die mijn betaling niet zichtbaar maakte waardoor eea niet verzonden werd.
En tussen betaling en het uitkijken naar de Postbode zat alweer een 7 weken.
Uiteraard zat er bij mij een vakantie tussen, net als bij Hifistereo.nl overigens, waardoor ik e.e.a. pas later kon nagaan, en aangeven per formulier.

Aan de reactie kon ik merken dat dit gat in het afhandelingsproces snel gedicht gaat worden. En dat kenmerkt de IT-professional met een hart voor Hifi-apparatuur & electronica!

Graag tot een volgende snaar, of reparatie!

Arjen


Datum:23-03-2022
Naam:Joost Bodéwes
Titel:Recap Densen DM10
Bericht:
Uitstekend uitgevoerde recap van mijn Densen DM10. Zeer keurig gewerkt, vakwerk. Hielko en collega's bedankt!


Datum:06-05-2021
Naam:John Koens
Website:Www.hvor.nl
Titel:Akai gxc 75D
Bericht:
Speelt gewoon weer TOP!
Dank voor het onderhoud en afstellen.


Datum:03-04-2021
Naam:Henry Schipper
Titel:Reparatie Receiver ONKYO TX904 (1992)
Bericht:
Het probleem was het ontbreken van het geluid in de rechterspeaker bij het aanzetten van de de receiver. Later kwam het geluid er meestal wel weer bij. Ook een volumestoot verhielp het probleem. Voor een heel redelijke prijs zijn 2 speaker-relais vervangen en zijn een heleboel solderingen doorgesoldeerd. Niet alleen was het speakerprobleem opgelost, maar bleek het geluid veel beter te zijn geworden Door het inbranden van de relais gaat de overgangsweerstand omhoog (zo heeft Arthur mij uitgelegd) en dat heeft blijkbaar veel invloed op de kwaliteit van het signaal. Omdat de verslechtering natuurlijk zeer geleidelijk gaat, hebben mijn bejaarde oren dat niet opgemerkt. Ik ben uitermate tevreden dat ik bij deze vakmensen terecht kon.


Datum:01-04-2021
Naam:Albert de Boer
Titel:Meerdere reparaties
Bericht:
In januari '21 eerst versterker, boxen en platenspeler gebracht. Alle apparatuur begin jaren '80 gekocht. En alle apparatuur vertoonden kleine en wat grotere mankementen. Platenspeler is van een nieuw Grado element voorzien. Speelt allemaal weer top! Bij ophalen van deze apparatuur tapedeck en tuner gebracht. Ook deze spelen nu weer als vanouds!! En alles tegen zeer redelijk prijs gerepareerd.
CD-speler was het repareren niet meer waard. Kreeg van Arthur het advies een Audiolab CDT6000 cd-speler te nemen. Gedaan en speelt geweldig.
Ik heb nog een 2e tapedeck; gaat dit jaar ook nog naar Soest voor reparatie.
Kortom: redelijke prijzen, prima service dus zeer tevreden.


Datum:12-02-2021
Naam:Peter van Leeuwen
Titel:Philips tuner versterker
Bericht:
No nonsens reparatie, redelijke prijs goed werk.


Datum:21-01-2021
Naam:John Koens
Titel:Akai 630D
Bericht:
Vandaag opgehaald in Soest. Speelt als nieuw!
Geen gedoe, gewoon uitstekende service, juiste communicatie en een prima resultaat.


Datum:24-12-2020
Naam:Rianne Volkering
Titel:Meerdere reparaties
Bericht:
De afgelopen maanden bood ik twee draaitafels en een versterker ter reparatie aan. De reparaties zijn naar alle tevredenheid gedaan en het contact hierover was super. De (30 jaar oude) versterker had wat nukken en moest meerdere malen terug naar Soest. Ook dit ging naar alle tevredenheid en is uiteindelijk helemaal goed gekomen. Zodra ik er aan toe ben gaat ook het cassettedeck naar Soest, echt een aanrader!


Datum:07-12-2020
Naam:Marc Rolfes
Titel:Versterker Philips FA880
Bericht:
Lampjes en wat kleine onderdelen zijn vervangen. Versterker kan er weer tegenaan. Geen onzin dingen op de bon, gewoon zinnige onderdelen vervangen en voor een schappelijke prijs.

Er tevreden. Heb inmiddels mijn FA890 en CD880 al aangemeld voor reparatie/service. Mijn tweede CD880 zal hier uiteindelijk ook wel belanden denk ik ;-)


Datum:07-12-2020
Naam:Marc Rolfes
Titel:Platenspeler Dual 721
Bericht:
Mijn eerste keer dat ik met Hifi Stereo zaken gedaan heb.

Mijn platenspeler uit 1975 had een servicebeurt nodig. Ik had heel wat verwacht maar Arthur melde dat alles nog tiptop was, Kosten nihil. Erg netjes.

Verder in de luisterruimte een nieuw element uitgezocht. Ruim de tijd gehad om verschillende elementen te beluisteren. Uiteindelijk met een Grado Reference signature-1 in de platenspeler naar huis gegaan.


Goed advies en kennis van zaken. Kom zeker weer met andere apparatuur.


Datum:05-12-2020
Naam:Ron Sensen
Titel:AKAI GX-270D
Bericht:
Deze dik veertig jaar oude bandrecorder laten servicen. Doet het weer fantastisch en wordt nu ook niet meer zo warm. Specialisten klus super geklaard! Dank, wat zouden wij vintage audiofielen zonder jullie moeten.


Datum:05-12-2020
Naam:Ron Sensen
Titel:Audio lab M-DAC nano
Bericht:
Arthur was enthousiast en liet mij deze mooie draagbare DAC horen. Impuls aankoop van mij maar oh wat is dit een gave DAC. Zowel aangesloten op mijn hifi installatie als met de headphone: WAT EEN GEWELDIGE DAC! Thx Arthur


Datum:05-12-2020
Naam:Ron Sensen
Titel:Ortofon 2M Bronze
Bericht:
Wederom een mooi element uitgezocht in de luister ruimte van Arthur. En super tevreden. Arthur nam de tijd en moeite om elementen tussen mijn twee draaitafels te wisselen. Klinkt perfect en ik blijf benadrukken dat de prijs-kwaliteit super is. Denk aan hifistereo.nl als je iets zoekt en help deze vakmensen in business te blijven voor je eigen bestwil.


Datum:26-10-2020
Naam:Marko Cortel
Titel:Audiolab mini DAC
Bericht:
Zojuist de Audiolab DAC converteer aangesloten op een vintage hifi-set. Voortaan internetradio of iTunes via bluetooth verbonden met audio uit de jaren zeventig/tachtig. Wat een supergoed geluid! Enorm tevreden mee.


Datum:04-10-2020
Naam:Erik van Oorschot
Titel:Reparatie MicroSeiki DD8
Bericht:
Helemaal uit Japan komen overvliegen: De MicroSeiki DD8 . . . Met een geknakte staart, omdat de verkoper zo leuk was het contragewicht te laten zitten voor de lange reis. Dus ja, dat is geen gezicht, zo'n kromme staart en butsen in de kast bovendien. Wat nu?
Experts in Helmond, Venlo, Deventer: Ze zeggen allemaal min of meer het zelfde: Een nieuwe M505 - arm kopen(?) Voor de kenner: Een arm M505 alleen al staat op EBay voor minimaal € 700,-
Maar, wat schetst mijn verbazing? Welke specialist zit er zo dicht bij mij in de buurt? Arthur van HifiStereo in Soest. En die heeft binnen 2 weken, na de gemaakte analyse zowel de arm als de kast vakkundig gerepareerd en verfraait. En dat voor een fractie van het geld wat je voor een nieuwe arm zou uit moeten geven.
Ik ben overtuigd van het vakmanschap en expertise van HifiStereo en Arthur en raad iedereen aan bij welke audioreparatie ook even aan HifiStereo te denken en met hen in zee te gaan !

Hartelijk dank Arthur! En wellicht tot ziens


Datum:28-08-2020
Naam:Ron Sensen
Titel:HO MC Element Benz Micro Silver
Bericht:
Een erg fijne vergelijkende luister sessie heeft mij dit prachtig klinkende element doen kopen. Arthur nam alle tijd en laat je luisteren! Geen beïnvloeding, alleen reflectie op je eigen luister beleving. Je leest referenties op fora wat ‘goed’ of ‘slecht’ klinkt. Ga luisteren! Je oren, je smaak, de combinatie van je audio elementen maken jouw persoonlijke audio beleving. Niet de technische specificaties van de ‘hardware’. Ik ontdek thuis volledig nieuwe klanken, diepte, detail en gebalanceerde dynamiek door deze mooie upgrade van mijn Teac 400 BT. DANK ARTHUR! Ik verheug mij op de bij jullie bestelde vintage Technics SL 3200 draaitafel, als aanvulling op mijn jaren 70 Technics set. De service beurt zal een prachtig resultaat opleveren, daarvan ben ik overtuigd.


Datum:28-08-2020
Naam:Ron Sensen
Titel:Service beurt MC preamplifier Technics SU 9100
Bericht:
Deze in zeer mooie staat gekochte preamplifier uit 1978 had soms wat kraken bij bediening van high en subsonisch filter potmeters. Na een goede servicebeurt/ reinigen door Arthur en zijn mannen klinkt alles fantastisch. Midrange audiofiel met een warme vintage klank. En die is top! Nu ook mijn Akai GX-270D gebracht en die klinkt al mooi, maar mist wat kracht op het linker kanaal. Weet zeker dat die mij ook gaat verrassen na de service bij deze echte liefhebbers. En de prijs is wel heel netjes, dus gun ze ook wat marge door bij deze audiovrienden iets te kopen wat je zoekt en niet voor een tientje of wat goedkoper de marketing van grote ketens te spekken. Ik blijf lang klant van jullie!


Datum:16-06-2020
Naam:B KLAASSEN
Website:treb-art.nl
Titel:sony TA F 800 es versterker
Bericht:
onlangs deze Sony TA F 800 ES ter reparatie bij HIFI stereo gebracht gelukkig konden ze hem weer in top conditie brengen , ben er zeer content over wat klinkt hij weer schitterend , als ik weer wat te repareren heb dan breng ik het weer naar HIFI stereo.top gedaan bedankt mvg Bert Klaassen


Datum:27-03-2020
Naam:Nol Menzink
Titel:Onderdelen platenspeler.
Bericht:
Dank voor de professionele hulp en snelle levering van onderdelen voor een platenspeler, de Philips 212 electronic. Hij doet zijn werk weer uitstekend.


Datum:05-03-2020
Naam:Theo van Roosmalen
Titel:Revisie Kenwood Basic C2
Bericht:
Hoi,

Begin dit jaar heb ik een Kenwood C2 voorversterker gekocht die in 35 jaar nooit was onderhouden, en dat was te horen. Alles kraakte eraan.
Artur Smit heeft deze voor een heel schappelijk tarief gereviseerd. Het geluid is nu helemaal schoon en het apparaat is een aanwinst voor mijn geluidsinstallatie. Heel hartelijk bedankt en ik kom beslist nog een keer terug !


Datum:06-02-2020
Naam:Eric Krull
Titel: Denon PMA 720A versterker
Bericht:
Versterker in prima conditie ontvangen. Goed ingepakt in stevige doos met groot en klein bubbelplastic en doosje om alles op zijn plaats te houden, tape met "fragile" er omheen. In 4 dagen ontvangen. En ook nog eens een prima prijs!


Datum:09-06-2019
Naam:Charles Mentink
Titel:Goede audioapparatuur is een vakkundige reparatie waard.
Bericht:
Vrijdag 7 juni Audioreparatie in Soest weer bezocht. Dit keer om mijn Prima Luna buizenversterker op te halen. Voorzien van een nieuwe potmeter met een beter regel bereik, zodat ook de kanaal gelijkloop bij een lager volume nu goed is.En geen gekraak meer! Na twee weken gerepareerd. Zoals eerder weer een vriendelijke ontvangst door Arthur. De tarieven zijn schappelijk te noemen en ook nu ben ik weer een tevreden klant. En niet voor de eerste keer! Twee jaar geleden in mijn Marantz SACD speler een nieuwe laser laten monteren. Die speelt weer de sterren van de hemel zonder foutmeldingen. Kort daarvoor een z.g. recap laten uitvoeren bij een Marantz versterker, die ik in de man cave gebruik. Dit 18 jaar oude apparaat bleek het waard te zijn en klinkt weer fris en dynamisch. Kortom, vakkundige reparaties, die zorgvuldig worden uitgevoerd door gemotiveerde vakmensen. Met Audioreparatie is het ook altijd prettig communiceren via de mail. Je krijgt snel en duidelijk antwoord. Desgevraagd geeft men de klant ook goede adviezen. Een upgrade van het Ortofon 2M Red MM element via een 2Mblue stylus bleek echt de moeite waard. Aanzienlijk meer detail in de weergave. Samenvattend : ga zo door Arthur en collega's.


Datum:07-03-2019
Naam:Manuela
Titel:Aankoop platenspeler
Bericht:
Ik heb een tijdje geleden een versterker, platenspeler en boxen gekocht. Er wordt echt de tijd genomen om je te helpen. Daarnaast als je daarna nog tegen iets aan loopt proberen ze je zo goed mogelijk te helpen. Ik ben nog steeds erg blij met mijn aankoop.


Datum:22-02-2019
Naam:Joke Aartsma
Titel:Reparatie en schoonmaken stereoset
Bericht:
Na ruim 13 jaar de oude stereoset van Technics van zolder gehaald en in elkaar gezet. Echter de
Pick-up deed het niet meer. Deze ter reparatie aangeboden en het advies, dat de hele set eigenlijk nagekeken zou moeten worden, ter harte genomen. Na een paar ritten naar Soest, de gehele set vandaag opgehaald en thuis gelijk alles aangesloten.
Alles werkt weer naar behoren. Ik ben echt super, super blij. Kan mijn platen weer afspelen.
Super service.
Heel erg bedankt.


Datum:22-12-2018
Naam:Michiel van Geffen
Titel:Aanschaf Synthese Floating 3 en div. reparaties Luxman versterkers, NAD receiver, Dual platenspeler
Bericht:
Ben al geruime tijd klant van Hifi stereo en dat uiteraard naar volle tevredenheid, anders blijf je geen klant natuurlijk. De reparaties aan mijn 2 Luxman versterkers en de NAD receiver van mijn vader zijn (inc. kleine tweak in één van de Luxmannen) steeds perfect, snel en tegen een zeer schappelijk bedrag uitgevoerd. Zelfde geldt voor mijn "gestoorde" Dual platenspeler die met o.a. een "new old stock" Ortofon element weer super werkt.

Vorige week mijzelf verwend met de set Synthese Floating 3 luidsprekers die er aangeboden werd. Gebruikt maar zien er als nieuw uit en klinken perfect!

Kortom, top bedrijf met leuke medewerkers met echte hifi-harten.
Aanrader!


Datum:24-09-2018
Naam:Frank Bruinsma
Website:http://www.super8.nl
Titel:Reparatie Casio DAT
Bericht:
Persoonlijk opgehaald in Soest na 2 weken. De portable recorder werkt momenteel prima en tijdens het afhalen is mij helder uitgelegd wat hifistereo allemaal kan en doet. Mooi bedrijf. Prettige medewerkers. Als ik weer iets defect heb ga ik hier terug want je ziet aan alles dat het okay is.


Datum:07-09-2018
Naam:Danny van Steenis
Titel:Harman kardon HKTS-7 Subwoofer
Bericht:
Subwoofer ter reparatie gebracht. Super gerepareerd, komt weer een heerlijk en goed geluid uit!.


Datum:18-08-2018
Naam:Mees Hartmann
Titel:Thorens TD160 met plint
Bericht:
Vandaag mijn nieuwe Thorens mogen ontvangen.

Alles is prachtig afgewerkt en afgesteld, ik ben helemaal tevreden. gigantische upgrade vergeleken met wat ik hiervoor had. hartstikke bedankt hifistereo!


Datum:01-08-2018
Naam:Corné Nöthen
Titel:Ferguson 3488 installatie
Bericht:
Hier ben ik weer. Twee weken geleden heb ik mijn Ferguson radio/platenspeler, die ter reparatie stond, opgehaald.
Het probleem was dat het uiteinde van de potmeter was afgebroken.
Ik kan verder kort zijn en dat is dat het op een geweldige manier gemaakt is. Geen nieuwe potmeter maar gewoon een slimme vakman die mijn installatie weer in zijn oude staat heeft weten terug te brengen. De service, de uitleg en de vriendelijkheid is werkelijk klasse.
Absolute hulde en bedankt.


Datum:18-07-2018
Naam:Corné Nöthen
Titel:Philips platenspeler
Bericht:
Het aanbrengen van een nieuwe tulp snoer van de platenspeler van mijn buurman is in volle tevredenheid een feit. Hij werkt weer als van ouds. Mijn hemel, wat is deze man blij.En dat voor een keurig nette prijs. Werkelijk een geweldige service. Ik ben blij dat ik hier mijn oude Ferguson installatie ter reparatie heb gebracht.

Bedankt Arthur.


Datum:29-06-2018
Naam:Kees van Mansom
Titel:Benz Silver element en Black Box Statement voorversterker
Bericht:
Complimenten voor de manier waarop je me geholpen hebt, ik ben heel erg tevreden over het resultaat. De combi van de Benz Silver en de Black Cube Statement werkt ontzettend goed met mijn bestaande set, de geluidsbeleving is totaal anders dan voorheen. Ik heb gisteravond de recente remaster van Sgt.Peppers eens gedraaid en hoor echt details die ik nog niet eerder gehoord heb. Daarnaast is nu eindelijk voor mijn gevoel de totale balans qua lage, midden en hoge tonen in orde (alles staat weer op neutraal op mijn versterker) en geniet ik van een mooi ruimtelijk geluid. Mijn leerpunt is in ieder geval om niet teveel op internetrecensies af te gaan, maar echt zelf te gaan luisteren.
Nogmaals bedankt en zeker tot ziens!


Datum:12-06-2018
Naam:jouri knegt
Titel:Power Supply Threshold Preamp
Bericht:
Dankjewel Jerry voor het in elkaar zetten van de Power Supply. Ik ben er helemaal lyrisch over! Aangezien ik nu de organische Threshold sound heb met de kracht van de monoblokken en de punch van de Wadia's, alles complementeert elkaar en brengt het geheel naar nieuwe hoogtes. Dit was voorheen niet zo. Ook klankmatig klinkt het stukken beter...... Elke plaat is een feestje! Ten slotte ben ik zeer tevreden over de kleur en vorm van de power supply. Hij ziet er gewoon geweldig uit! Één en al lof!!!


Datum:30-05-2018
Naam:René Thijssen
Titel:Tonar rubbermat
Bericht:
Dank je beste Arthur voor het zo snel versturen van de Tonar rubberen mat.Hij ligt er al op,en ,,Meddle van Pink Floyd ,,klinkt supergoed.
Het Nagaoka MP 110 element klinkt enorm zuiver.Ben je dankbaar voor het advies,en blij dat ik het element bij jou heb laten monteren.Nog bedankt voor je sympathieke ontvangst.Vriendelijke groeten René Thijssen de postbode.


Datum:01-05-2018
Naam:mark slijkhuis
Titel:teac cd-5
Bericht:
na veel spelers in bezit te hebben gehad(denon,yamaha,philips,sony uitde qs lijn)
maar eens even zoeken naar iets wat echt uit zou blinken.
ping!!!brainwave! teac vrds!!! na zorgvuldig het internet afgezocht te hebben toch boven mijn budget,kwam ik op deze site terecht.
teac cd-5 aangeschaft,man man man,wat klinkt dat ding!!!
gisteren de stoute schoenen aangetrokken en de harman kardon hk640 versterker gekocht.
deze zal morgen binnenkomen en waarschijnlijk de elac zuilen superstrak aansturen.


Datum:30-04-2018
Naam:Eli Voogt
Titel:Nivico JVC
Bericht:
Zeer warm en hartelijk ontvangen door Arthur en zijn collega's. Nivico JVC intern laten nakijken en klinkt weer zoals het hoort. (mijn dank is groot)


Datum:23-04-2018
Naam:René Thijssen
Titel:Perfekte service bij upgrade draaitafel
Bericht:
Zaterdag 21 april met mijn Thorens TD 170 naar Soest op en neer geweest naar de bron waar ik hem 11 maanden geleden had gekocht.
Arthur had me een beter element aangeraden,ik wilde een update voor mijn draaitafel.Het werd de Nagaoka MP 110.Dit was een perfekt advies,dit element scoort zeer goed in de testen op internet.Het element werd gemonteerd,en het automatisch starten dat niet meer werkte,kwam door een uitgelemmelde v snaar.Dus er zit nu ook een nieuwe v snaar op en alles werkt perfekt.Dit element klinkt supermooi.Heel veel dank aan Arthur en zijn monteur.Dit bedrijf is het waard.Als je hier iets koopt kun je er nogeens naar toe voor perfekte service.Dat kan niet als je bij (Koelblauw) iets koopt.


Datum:11-04-2018
Naam:jouri knegt
Titel:Wadia 9 power supply recap en omzetting Toroid 220V
Bericht:
Ik weet niet meer welke track ik als eerste thuis ging luisteren. Maar ik werd gelijk gevloerd. De sprong in muzikaliteit van mijn vorige dac naar deze was immens groot. Ik had eigenlijk verwacht dat mijn oude Theta dac de vloer ging aanvegen met de Wadia 9. Maar niets was minder waar. Dit komt doordat jullie de recap goed hebben uitgevoerd met de juiste componenten. Super!

Daarnaast leuke gesprekken gehad met Frank en ik was wederom welkom om even tussendoor langs te komen
om de Toroid om te zetten naar 220V. Anders kon ik alsnog niet spelen. Wat een pracht apparaat is dat.

Te samen heeft de muziek een warp 9 ;) injectie gekregen in vergelijking met de vroegere situatie. Adembenemend......


Datum:29-03-2018
Naam:L.H. Jansen
Titel:Reparatie draaitafel Kenwood KP-2022A
Bericht:
Deze bijzondere Kenwood draaitafel in een vreselijke staat van de rand van de vuilnisbak gered. Na een grondige schoonmaakbeurt, nieuwe naald en een smeerbeurt, bleek echter dit juweeltje uit de vroege jaren 70 helaas niet op snelheid af te spelen. Dat heeft Audioreparatie fantastisch voor elkaar gekregen. Dankjewel. Mooie aanwinst voor de vintage stereoset van onze dochter. Hiermee is ook de volgende generatie aan het vinyl!


Datum:29-01-2018
Naam:Wim Pos
Titel:Onderhoudsbeurt Draaitafel
Bericht:
De snelheid van mijn vintage Technics SL-120 was na bijna 40 jaar draaien niet meer stabiel. Na een onderhoudsbeurt bij Audioreparatie.nu is hij weer als nieuw. Ik heb ook meteen een nieuwe stofkap en een nieuw element laten monteren. Ook de SME 3009 II arm is nu weer perfect afgesteld en ingeregeld. Ik kan weer genieten van mijn vinyl platen. Dit alles voor een heel redelijk bedrag. Bedankt!


Datum:14-01-2018
Naam:jan kalden
Titel:Voor en eindversteker, tuner en luidsprekers
Bericht:
De benadering van klanten is echt zonder enige twijfel uitzonderlijk goed te noemen. Ik vind het soms beschamend te zien hoe laag de tarieven zijn, ten opzichte van de kwaliteit van geleverde producten en diensten, alsmede de genomen moeite. Kabels worden gelegd meubels verplaatst, alles wordt keurig aangesloten, not to worry !
Het commerciele belang van HiFi stereo is totaal ondergeschikt aan de \'de liefde voor geluid en het gewoon goed willen doen voor de klant en de apparaten\'. Het is een genot om te zien hoe een vakman zijn werk doet, met inzicht, verstand en zorg. Je krijgt vrijwel onmiddelijk reaktie op gestelde vragen.
De door mij gekochte voor en eindversterker Harman Kardon Citation 21 en 24, de HK TU-915 en de Denon DCD-660 geven in combinatie met de B&W DM2 mk2 een overweldigend effect. Het is gewoon een liefhebberij geworden om vintage spullen op de website te bekijken.
Het is leuk om in een tijdperk dat alles om de pegels gaat te zien dat Arthur gewoon zich niet laat meeslepen door het geld. Hij blijft zichzelf,... the best you can find !


Datum:08-12-2017
Naam:Sietze Lam
Titel:Sansui AU-717 recap / upgrade
Bericht:
Ik heb mijn AU-717 bij Arthur gebracht door de reeds positieve ervaringen die ik met hifistereo.nl en de daar werkzame Sansui specialist / goeroe Frank Speet.

Mijn AU-717 heeft een volledige recap ondergaan. Naast de recap heeft Frank de versterker klankmatig naar een (nog) hoger niveau gebracht door kleine modificaties die niet in een boekje te vinden zijn.
Ook heb ik nieuwe speaker terminals laten plaatsen die er erg netjes in zitten.

Het resultaat is een verbluffend mooi klinkende versterker! Ik ben dan ook méér dan tevreden!!


Datum:25-11-2017
Naam:Rene Glastra
Titel:Versterker Classé CAP 101 reparatie kortgesloten rechter kanaal.
Bericht:
Deze Classé versterker kende een kort gesloten circuit in het rechter kanaal op de eindversterker. Transistoren zijn vervangen, trimpotjes vernieuwd, bias/ruststroom gestabiliseerd en opnieuw afgeregeld. klinkt weer voortreffelijk. Dank voor de no-nonsense benadering en goede communicatie die de diverse medewerkers van Audioreparatie.nu er op na houden. Prettige aanrader voor iedereen.


Datum:25-11-2017
Naam:Jeroen Hooijer
Titel:Storing Denon S301
Bericht:
Mijn Denon S301 reciever laten reviseren ivm
het niet herkennen en/of overslaan van cd’s en
dvd’s. Laser gereinigd , mechanisme gesmeerd ,
voeding hersteld en een reinigingsbeurt.
Apparaat werkt weer super , de moeite waard om dit
te laten reviseren. Het geluid uit relatief 2 kleine
boxen is nog steeds fantastisch. Mag ook wel gezien
de nieuwprijs een jaar of 11/12 geleden.


Datum:09-11-2017
Naam:Kees van Mansom
Titel:Thorens TD 190-2 met AT120E
Bericht:
Twee jaar geleden kocht ik de Thorens MOV als instapspeler bij mijn platenzaak. Een prima platenspeler om mee te beginnen, maar naarmate mijn platencollectie groeide had ik ook het gevoel dat ik er niet uithaalde wat erin zat. De site van hifistereo.nl biedt enorm veel keuze wanneer je gaat kijken voor een upgrade en het was nog een hele klus een keuze te maken. Het is dan fijn dan je direct contact kunt hebben en dat vragen snel en duidelijk beantwoord worden.
Hoewel ik ook naar vintage spelers heb gekeken, koos ik uiteindelijk voor het gebruikersgemak en de uitstekende recensies van de Thorens TD 190-2, maar dan wel meteen met een goed element erop. Het verschil met de Thorens MOV is verbluffend, ik hoor nu details in platen die ik eerder niet hoorde. De speler werd kant en klaar met het nieuwe element geleverd, dus je hoefde alleen maar even de arm te balanceren en naald-druk en anti-skating in te stellen. Dat wijst zich eigenlijk vanzelf.
Voor mensen die zoals ik na hun instap-speler op zoek zijn naar een goede basis-speler, denk ik dat dit een uitstekende keuze is.


Datum:07-11-2017
Naam:Stijn Loeffen
Titel:Sansui AU7700
Bericht:
Wow! Hij klinkt echt fantastisch! Bedankt!


Datum:27-10-2017
Naam:Fred Severin
Titel:Reparatie NAD 317
Bericht:
Mijn NAD 317 was niet meer om aan te horen. Een knisperend geluid in beide boxen. De 23 jaar oude versterker met pijn in het hart achtergelaten in Soest. Eerder dan verwacht kwam het bericht dat hij gerepareerd was: een nieuwe subvoeding en enkele aardingsproblemen opgelost. En dat voor een prijs waarvoor je alleen \"rommel\" kunt kopen. Hulde aan de reparateur! Ik be erg blij; hij klinkt als vanouds!


Datum:14-08-2017
Naam:Dick van der Pijll
Titel:Thorens TD 190-2 met Ortofon 2M Blue
Bericht:
Na ruim 30 jaar van een Garrard te hebben genoten, werd het tijd voor \'iets nieuws\'. Een speurtocht van weken bracht me bij Hifistereo.nl en deze Thorens. Levering na bestelling duurde ongeveer een week. Montage, installatie en aansluiten verliepen soepel. Enige puntje van kritiek: de bekabeling gaat rechtstreeks het chassis in, dus geen mogelijkheid andere kabels in te pluggen. Als je Monster en Van Den Hul gewend bent, is dat even slikken. De Thorens \'hangt\' nu aan een Luxman (met buizen, jawel) met een combinatie van Impulse en KEF-speakers. Het resultaat: in één woord geweldig! De Thorens draait zeer stabiel en redelijk geruisloos, de Ortofon is een verademing, Wat een prachtige definitie van geluid produceert dit element, absoluut een aanrader. Dank aan Hifistereo.nl vboor het leveren van deze combinatie !


Datum:28-07-2017
Naam:Roel Takman
Titel:AudioAnalyse PA 90
Bericht:
Had deze klasse A versterker verkregen met een reparatierapport erbij met de conclusie Onherstelbaar!
Maar ik gaf de moed niet op , ben gaan zoeken en kwam hier terecht.
Die Jerry is de Vakman .( kwam zijn naam al tegen op een forum) Hij heeft hem hersteld en verbeterd.
En dat alles voor een schappelijke prijs.
Het is weer genieten van muziek!


Datum:13-06-2017
Naam:Harminus Potze
Titel:Sphinx Project 4 mk3
Bericht:
Na een warme ontvangst en uitgebreid over muziek te hebben gepraat en geluisterd liet ik mijn voorversterker achter en kon ik het na een
week of 3 weer ophalen.
Ik ben zeer tevreden over de service beurt, de Sphinx speelt weer de sterren van de hemel.
Ook de prijs vind ik zeer netjes.


Datum:27-05-2017
Naam:René Thijssen
Titel:Thorens draaitafel nieuw TD 170
Bericht:
Ik kan iedereen aanbevelen om hier bij hifistereo.nl een draaitafel te kopen omdat dit een bedrijf is met enorm veel kennis over de zaken die ze verkopen.
Afgelopen woensdag 24 mei 2017 kwam mijn Thorens TD 170 zonder voorversterkerker.In het begin klonk hij nogal vlak,ben gaan googelen en begreep dat ik het element eerst moest inspelen.Inderdaad zit nu heerlijk te genieten van mijn collectie lps,het geluid wordt steeds beter.
Bij dit bedrijf krijg ik de best mogelijke service,als ik vragen heb kan ik bellen.Hier voel ik me koning als klant.
Als u een draaitafel koopt bij een postorderbedrijf kunt u daarna moeilijk de nodige info krijgen.Hier wel.Dit is een speciaalzaak over vinylapparatuur.


Datum:17-04-2017
Naam:Freek Holweg
Titel:Technics draaitafel
Bericht:
Zocht een draaitafel, heb mij terug laten bellen, kreeg een zeer zeer goed advies en uitleg van een zeer bekwaam vakman en de gekochte vintage technics draaitafel was snel bezorgd en we zijn er erg blij mee. Een super bedrijf, zou erde volgende aankopen daar ook weer doen, super!!!!!!!!!!


Datum:07-04-2017
Naam:Ronald de Jong
Titel:Benz Micro element
Bericht:
Al enige tijd was ik niet tevreden over het element in mijn oude, maar leuke Marantz draaitafel. Nadat ik telefonisch met Arthur had gesproken langsgegaan om een en ander te beluisteren. Meteen viel ik voor het Benz Micro element, wat een prachtig muzikaal geluid! Mijn oude draaitafel staat er weer helemaal top bij, dankzij het mooie element en de servicebeurt kan hij weer jaren mee...


Datum:14-02-2017
Naam:Fokke Aukema
Titel:Recap Sansui AU D9
Bericht:
Mijn Sansui had een lelijke kraak in een kanaal en de phono-input was vrijwel overleden. Na een recap en grote schoonmaak functioneerde hij weer perfect. Toen er toch nog een kraakje terugkwam is er snel een goede oplossing gezocht. Arthur is een echte liefhebber. Klantvriendelijk en betrokken. Nu op zoek naar een AU X1 of X11 die ik na aanschaf meteen weer langs ga brengen!


Datum:09-02-2017
Naam:Mickey Bleyweert
Titel:Teac Tn-400BT met Audio Technica AT-440 mlb element
Bericht:
Allereerst over hifistereo.nl
Men is duidelijk bezig met de klant en om de klant de best mogelijke deal te geven.
Topservice

Over de aankoop zelf
Prachtige uitziende platenspeler waarbij Walnut ook bestaat uit echt hout.
Alles voelt gewoon kwalitatief aan aan deze speler.
De bluetooth op deze speler is van uitstekende kwaliteit en koppelt zeer snel aan je speaker/headset.
Over het geluid kan ik kort zijn: prachtig!

Mijn beleving van muziek is door deze aankoop nog intenser geworden en daar draait het uiteindelijk om. Muziek beleef je.

Dank hifistereo.nl


Datum:04-02-2017
Naam:willem bennik
Titel:Headshell express met ortofon 2m blue
Bericht:
Na wat initieel email contact gekozen voor de ortofon blue. Medewerker heeft nog uitgezocht of er een headshell te koop was voor mijn denon DP47F. Besloten toch gewoon mijn bestaande headshell op te sturen. Volgende dag de headshell terug ontvangen met de nieuwe ortofon keurig gemonteerd.

Klasse service, advies en levering.


Datum:04-12-2016
Naam:Gerard Gunthardt
Titel:Reparatie van Denon versterker Pma s10 2 & cd speler Dcd s10
Bericht:
Hallo Arthur bij thuiskomst de aparaten weer op zijn plek gezet alles aangesloten en afgeregeld.Nou je heb goed werk geleverd mijn complimenten het geluid is om kippevel van te krijgen ik ga zondag
lekker genieten,nogmaals bedankt Arthur Top!!

Groetjes Gerard


Datum:08-11-2016
Naam:ben roof
Titel:wega lab zero tuner
Bericht:
goede voorlichting,snelle service en een super tuner rijker.


Datum:07-11-2016
Naam:Niels van den Brink
Titel:Reparatie van Denon en Rotel versterker
Bericht:
Ik twijfelde nog om mijn oude vertrouwde Denon nu eindelijk na 20 jaar weg te doen voor de onderdelen, leek me niet meer te repareren.
Toch maar gekozen voor reparatie en naar volledige tevredenheid bij hifistereo.nl
De prijs voor revisie van beide versterkers was in totaal 140 euro, afgelopen weekend alles getest en geluid en functioneren is weer als vanouds. Erg tevreden.

Terzijde:
Wist me ook weer te herinneren wat de naam van het materiaal van de oude 78 toeren platen is/was, te weten Schellak.
(https://nl.wikipedia.org/wiki/78_toeren)

mvgDatum:10-10-2016
Naam:Bert Schoonman
Titel:Thorens TD190-2 / Ortofon M2 blue element
Bericht:
Heb lang overwogen een nieuwe draaitafel te kopen. Geloofde de verhalen niet zo dat vinyl net zo mooi of zelfs mooier kon klinken dan een cd. Na lang zoeken kwam ik bij HiFi stereo uit. Zag daar de aanbieding van de Thorens TD190-2 met als optie het Ortofon M2 Blue element. Nadat ik de draaitafel met het door HiFi Stereo gemonteerde element had uitgeprobeerd viel mijn mond open van verbazing. wat klonk dit geweldig. Maar ja dit was een nieuwe 180 grams vinyl. Maar ook na het draaien van mijn oud vinyl collectie nog steeds razend enthousiast. Echt een aanrader. Sprankelend helder geluid waarbij alle instrumenten duidelijk hoorbaar zijn. En ook nog eens goed geholpen door HiFi Stereo. Beiden een aanrader


Datum:03-08-2016
Naam:Davy Bikkems
Titel:Dual cs 601 platenspeler
Bericht:
Arthur Bedankt!
Na een zoektocht naar de juiste platenspeler voor mij kwam ik uiteindelijk bij hifistereo.nl terecht. Ik mailde en kreeg binnen het uur een vriendelijk bericht terug met raad en informatie. Uiteindelijk koos ik voor een Vintage Dual platenspeler. Ik kan iedereen die op zoek is naar vintage audio-materiaal hifistereo.nl aanraden, en zal dat ook zeker doen. Perfecte raad, perfect materiaal en een perfecte website. TOP,TOP,TOP!!


Datum:23-07-2016
Naam:Maarten Michielen
Titel:Denon draaitafel
Bericht:
Heb mijn Denon PMA-1315R versterker en DCD-1015 cd speler bij Arthur aangeboden voor een service beurt en kleine reparatie, tevens maar een nieuwe draaitafel Denon DP-300 +Dl 110 mc element bij hem gekocht. Lang geleden dat ik m\'n LP\'s zo loepzuiver heb gehoord. Geweldige service en advies van Arthur voor de draaitafel, een echte aanrader en Arthur ook.Bedankt.

Maarten, Utrecht


Datum:12-06-2016
Naam:Harry & Juanita Claes
Titel:Buitengewone upgrade van een Thorens TD-147
Bericht:
Mijn vrouw en ik zijn al meer dan 50 jaar in de weer met (klassieke) muziek en apparatuur. Na voorafgaandelijke goede ervaringen met Hifistereo.nl en goede contacten met Arthur, hebben we een 30-jaar oude Thorens TD-147, die als reserve in een doos op zolder stond, naar Bildhoven gestuurd voor nazicht en mogelijke opwaardering. Zonder overdrijving kunnen wij stellen dat het resultaat opmerkelijk is, zowel optisch als klanktechnisch.
Arthur heeft het gebruikelijke nazicht gedaan maar tevens gezorgd voor een mooie plint (eik, 5 cm dik), isolerende voeten, een betere arm en een fijn klinkend element.
Thorens heeft altijd uitstekende draaitafels gemaakt, maar de arm die op deze 147 was gemonteerd beperkte onze keuze aan elementen. Vroeger lieten wij standaard op elke Thorens een SME-arm plaatsen. De firma SME produceert nog steeds uitstekende armen maar deze zijn adembenemend duur geworden. Arthur kon echter een ongebruikte SME III op de kop tikken en heeft deze heel netjes gemonteerd. Meteen konden we kiezen uit een veel uitgebreider gamma elementen. We opteerden uiteindelijk voor een Goldring Eroica LX omdat deze een warm en toch gedetailleerd geluid geeft.
Het klinkend resultaat overtreft onze verwachtingen ruimschoots. De mooie, zware plint en de dempende voeten zorgen voor een stabieler klankbeeld. De cinch uitgangen achteraan de plint laten toe te experimenteren met interlinks. De combinatie arm en element is prima en zorgt voor een breed stereo-beeld waarbij het midden en laag prominent aanwezig zijn. Het hoog is vrij fel maar absoluut niet schril. Arthur won advies in bij een man met veel ervaring bij de firma Tonar, want het is bijna ondoenbaar en duur om zelf te gaan experimenteren met verschillende elementen.
Aan al dat moois hangt natuurlijk een prijskaartje. Maar wij zien dit als een investering voor ons en (later) voor onze kinderen die naast een grote collectie lp\'s een degelijke draaitafel zullen erven.
We hadden deze stap nooit gezet als we geen zekerheid hadden gehad omtrent de kennis en kunde van Arthur. Hij heeft ons vertrouwen niet beschaamd en we zijn hem - los van het commerciële aspect - dankbaar voor het muziekplezier dat hij ons bezorgt. Want als wij moeten kiezen tussen cd of lp, opteren wij toch voor de lp.
Mocht u nog een oude Thorens hebben of kunnen aankopen, gun deze dan een opwaardering door Arthur: u zult, net als wij, blij zijn met het klinkende resultaat.


Datum:16-05-2016
Naam:Joseph Berndes
Titel:Vintage versterker Accuphase E-202
Bericht:
Als Vintage fan was ik op zoek naar een Accuphase E-202.
Ik vond er een paar in het Internet, sommige voor mij te duur, andere goedkoper maar in een slechte konditie.
Toen vond ik een exemplaar bij hifi stereo, volgens de beschrijving in een goede konditie, alleen de voor mijn gevoel
toch relatief lage prijs maakte me een beetje argwanend. Ik had maar 1 exemplaar gevonden dat goedkoper was,
maar die deed het niet meer ...
Tegenwoordig moet je zo oppassen in Internet, maar de professionele Website en het
prettige en profesionele telefoon gesprek met Arthur trokken me over de streep.
De optionele Recap bestelde ik er gelijk bij.

Ik heb het geld overgemaakt en vertelde Arthur dat ik geen haast had, ik woon in Oostenrijk en
zou pas over 2 maanden weer in Nederland zijn. 2 Weken later was de Versterker klaar !
Ik moest dus nog 1,5 maand op dit pracht apparaat wachten :-) Geen probleem voor Arthur.

Inmiddels heb ik mijn 202 thuis staan, wat een versterker! Klingt als nieuw en precies zoals je in alle
reviews leest (de reden waarom ik een 202 wilde hebben).

Ik ben meer als tevreden met de service van hifi stereo en kan iedere hifi liefhebber aanraden,
de website regelmatig te bekijken.

Arthur, hartelijk bedankt, ik ben echt blij dat ik hifi stereo gevonden heb!
Groetjes uit Oostenrijk,
Jos


Datum:12-03-2016
Naam:Bart Sillen
Titel:Snaar & naald Technics SL-B210
Bericht:
Na een aantal jaren van stilstaan was de snaar verduurd en de naald dringend aan vervanging toe.
Ik heb hier superadvies gekregen.
Na het plaatsen van de bestelling had ik een paar dagen later weer een platenspeler om van te genieten.
Dank voor het goede advies.


Datum:23-10-2015
Naam:freddy j buys
Titel:Pioneer versterker en een Technics draaitafel
Bericht:
Wij hebben onlangs onze platenspeler voor reparatie naar Arthur gebracht en voor we het wisten was hij al klaar en zo als afgesproken zouden we de versterker mee nemen voor reparatie als we de platenspeler op zouden komen halen en toen werd het verhaal nog veel mooier hij vroeg of we nog wat te doen hadden dan zou hij de versterker direct even na kijken echt te gek, wij zijn even naar het winkelcentrum gegaan voor een lunch en een uur later was alles klaar nog een paar boxen voor de stereo gekocht, van het zelfde merk als onze stereo, en ook nog een platen wasser, nu zo\'n zes uur later zitten we weer heerlijk ouderwets platen te draaien, alles doet het weer als of het nieuw is.

Arthur langs deze weg willen we je hartelijk bedanken en gelukkig weten we je te vinden, mocht er weer eens wat zijn en een ieder die op dit gebied hulp nodig heeft zullen we jou aanraden.
Nogmaals bedankt voor de goede service.

Groeten Fred en Martinique Buys


Datum:23-09-2015
Naam:Mike Wieten
Titel:reperatie van Thorens TD295mk4
Bericht:
Prima advies vooraf en super goed geholpen. Thorens kon dit niet repareren maar hifi stereo draaide er zijn hand niet voor om. Tevens een upgrade laten uitvoeren naar orthofon bronze. In 1 woord....geweldig en alles binnen budget uitgevoerd. Arthur, ontzettend bedankt voor je advies en geweldige service. Ik wil het iedereen aanraden. Mijn draaitafel gaat weer als een tierelier.


Datum:10-09-2015
Naam:Vinccent Boukema
Website:www.defiguren.nl
Titel:Denon DP-300F draaitafel met een DL-110 element
Bericht:
Wanneer je, zoals ik, weinig verstand hebt van HiFi dan is een goed advies goud waard. En dat heb ik bij HifI Stereo gekregen. Ter plaatse heb ik naar verschillende mogelijkheden kunnen luisteren. Uiteidelijk heb ik bij HiFi Stereo de Denon-300F met een DL-110 element gekocht tegen een zeer scherpe prijs. Gekoppeld aan een Marshall Stanmore actieve luidspreker heb ik nu een compacte combinatie die echt een prachtig geluid oplevert. Er gaat niets boven vakkundig advies. Zeer aan te bevelen!


Datum:28-08-2015
Naam:Gertjan van der Drift
Titel:Denon DL-110 high output MC
Bericht:
Voor een upgrade van mijn platenspeler een Denon DP-300F heb ik een Denon DL-110 element inclusief installatie bij Hifistereo.nl gekocht. Helaas brak ik mijn enkel en heb meerdere keren de afspraak afgezegd. Na 2 maanden kon ik weer lopen en kon snel een afspraak maken voor de installatie. Had mijn platenspeler weer snel terug en hij klinkt hemels.
Arthur bedankt voor je flexibiliteit, het meedenken en de goede service! Ben erg tevreden, echt een aanrader!
Met vriendelijke groet,
Gertjan van der Drift
Culemborg


Datum:08-08-2015
Naam:Gerard Drost
Titel:Servicebeurt \"3 oudjes\"
Bericht:
De \"3 oudjes\" (HK430-1979 / Thorens TD115-1979 / Nakamichi BX-125-1986) zijn even bij Arthur op bezoek geweest voor hun
eerste servicebeurt. Schoonmaken, wat kleins vervangen e.d. tegen een redelijke prijs.(Lager dan verwacht)
En dan thuis: de boel weer aansluiten en meteen alles uitproberen
Hahahaha... geweldig! Geen geruis, geen gebrom, alleen muziek.Ja, hier zit weer een gelukkig mens.
Arthur bedankt en voor een eventuele volgende keer weet ik je te vinden. Nogmaals bedankt. Super!


Datum:22-07-2015
Naam:René Couwenberg
Titel:Yamaha multitrack md recorder md4
Bericht:
Arthur de vriendelijke vakman heeft mijn Yamaha md4 recorder levensverlengend gerepareerd naar mijn volle tevredenheid.
Deze unieke Mini disc 4 kanalen recorder gaf veel foutmeldingen en was aan het eind van zijn leven gekomen.Zodoende op internet gezocht naar vervanging van loopwerk / laser en niet gevonden.Arthur heeft in Maleisië,Singapore wel het nodige onderdeel gevonden.
De calibratie van de MD was een lastige klus maar werd door Arthur geklaard.
Nog te vermelden heldere communicatie van deze vriendelijke
vakman!

thnx René


Datum:08-06-2015
Naam:Dennis Kortekaas
Website:http://weblogiq.nl
Titel:Servicebeurt Sony PS4300 draaitafel en nieuw element
Bericht:
Nadat ik de draaitafel heb opgehaald, heb ik van het weekend een flink aantal lp\'s gedraaid. Echt geweldig.
Niet te vergelijken met het geluid zoals het was. Ik ben blij dat ik je advies m.b.t. een iets duurder element heb opgevolgd.


Datum:28-05-2015
Naam:Jos Pluijmaekers
Titel:Recap Cyrus II, reparatie voeding Cyrus PSX en servicebeurt en reparatie Mission DAD5
Bericht:
Vijf sterren zijn wel op zijn plaats: HiFi Stereo heeft ervoor gezorgd dat mijn 24 jaar oude versterkers van Cyrus weer klinken als nieuw! Ook de lade van mijn eveneens 24 jaar oude cd speler functioneert weer prima en na een servicebeurt is het een genot om muziek via de Mission DAD 5 te beluisteren.
Bij dezen beveel ik Hifi Stereo dan ook eenieder aan!


Datum:27-05-2015
Naam:Ayke
Titel:Tevreden over verkoop in consignatie
Bericht:
Ik had een oude platenspeler. Na een foto te hebben doorgestuurd kwam Arthur langs om de platenspeler op te halen om in consignatie te verkopen. Ook moesten er nog reparaties en onderdelen besteld worden. Alles is goed uitgevoerd in binnen 3 maanden en ik ben tevreden over de communicatie, afhandeling en gekregen prijs.


Datum:19-05-2015
Naam:Bart Rotteveel
Titel:Thorens draaidafel met nieuw element
Bericht:
Arthur,

De Thorens klinkt echt geweldig...was eigenlijk vergeten hoe een goede LP klinkt...
Cheers

Bart


Datum:04-04-2015
Naam:Bas Bos
Titel:Recap Luxman set
Bericht:
In maart 2014 heb ik bij Hifistereo een afspraak gemaakt en aldaar een Luxman voor- en eindversterker aangeschaft (350 en 150) plus een Thorens platenspeler (150) en een paar Dual luidsprekers (CL 630)). Al wist ik uit mijn jeugd in de jaren \'70 hoe fraai Hifi-Stereo sets kunnen klinken, ik had nu wel een beetje het gevoel dat ik opnieuw moest leren luisteren. Ook voor het vinden van een goede opstelling voor de luidsprekers in onze woonkamer had ik wat tijd nodig. Mettertijd ben ik steeds enthousiaster over de installatie geworden. Ik draai regelmatig wat vinyl in de avonduren, geniet van het ritueel en van de kwaliteit van wat ik hoor als ik met aandacht luister. En visueel kan de installatie ook bekoren, ziet er prachtig uit!
Na een jaar begon de Luxman wat te storen op het rechterkanaal van de speaker. Na overleg met Arthur heeft hij de set onder handen genomen en een recap gedaan. De versterker klonk al fraai maar nu nog een beter! Dank je Arthur! Groet van Bas en tot ziens.


Datum:12-02-2015
Naam:Ron Mulders
Titel:Pickupsnaar Technics
Bericht:
Na jaren in onbruik te zijn geweest mijn Technics pickup weer aangesloten. Helaas was de snaar helemaal vergaan.
Niet te vinden in de winkel.
Via google Hifistereo.nl gevonden en hem daar heel snel kunnen vinden, en ook nog eens niet te duur en zeer snel geleverd. Pickup werkt weer als nieuw.
Super service waardoor ik weer kan genieten van dat nostalgisch grammafoon geluid.


Datum:11-02-2015
Naam:Jelle Horjus
Titel:Aankoop gereviseerde apparatuur
Bericht:
Hallo Arthur,

Na enkele dagen intensief luisteren heb je er een zeer tevreden klant bij. De Luxman receiver gaat schitterend samen met de Denon cd-speler. Die Denon heeft een mooie donkere sound, en door de receiver krijgt het allemaal een zeer breed en gloedvol stereo-geluid. Het blijft lastig om geluid te omschrijven met woorden natuurlijk, maar dit is echt helemaal de sound waar ik naar op zoek was. Erg veel dank voor je restauratiewerk en flexibiliteit.

Hartelijke groeten

Jelle


Datum:28-01-2015
Naam:Gert Eilander
Titel:Bestelling snaartje
Bericht:
Super snelle service, en prima snaartje, ik kan weer platen draaien, toppie!!!!!!!


Datum:27-11-2014
Naam:Anthon Hintzen
Titel:Tonar Q-lift
Bericht:
Zeer goeie service, ook een echte liefhebber. blij om zaken mee te doen


Datum:26-11-2014
Naam:albert velthuijsen
Titel:Upgraden platenspeler met een Ortofon 2m blue,Okki Nokki reparatie
Bericht:
Platenspeler laten upgraden met een Ortofon 2m blue element en een RU connected Interlink.
Perfecte service,Goed advies.en het resultaat is fantastisch wat een geluid !!!.

Arthur bedankt.


Datum:17-11-2014
Naam:Hans Bouckaert jr
Titel:Reparatie/sevicebeurt dual cs-750 draaitafel.
Bericht:
Dual cs-750 draaitafel laten repareren en servicebeurt, door Arthur.
Klinkt nu beter dan ooit tevoren! Het was de(het)
prijs(je)meer dan waard!
vr gr Hans


Datum:19-10-2014
Naam:Hugo de Heer
Titel:Grado Gold naald op Stanton platenspeler
Bericht:
Na jaren rustige uitbreiding op mijn audio-set, staat de upgrade van mijn vinylset op nr1 om vervangen te worden. Ik ben begonnen met een nieuw element op mijn Stanton. Je zou zeggen, een vlag op een modderschuit, maar het verschil is nu al subliem. Nu deze site in de gaten houden voor een mooie vintage Thorens en ik ben weer blij.

Arthur adviseert heel prettig, transparant en duidelijk. Echt een liefhebber van het vak. Bij het ophalen stond mn platenspeler opgesteld om eerst te beluisteren. Uiteraard meteen advies gekregen voor mijn uitbreidingswensen. Zijn benadering wekt meteen vertrouwen.


Datum:01-10-2014
Naam:Hans van Os
Titel:Vergulde aansluitpinnetjes
Bericht:
Vergulde aansluitpinnetjes voor elementen bestel, Super snelle levering binnen enkele dagen binnen, dat wekt vertrouwen. Nieuwe zilveren bedrading in me Thorens TD 145 arm gemaakt wel een werkje, maar wel gelukt. Nu nog een mooi element en een nieuwe snaar. Ik ga zeker advies vragen aan Hifi stereo voor een nieuw element, snaar en afregelen. Als we over de prijs eens worden dan mogen ze het doen, dat vertrouwen hebben ze bij mij gekregen.


Datum:13-08-2014
Naam:Theo Lucassen
Titel:Restauratie Pioneer SX-980
Bericht:
Ik had via Ebay uit duitsland een overleden lijk gekocht, niet compleet, niet werkend, ellende. Na overleg met Arthur bij hem ingeleverd om te laten restaureren. Een volledige recap en reparatie. Cosmetische zaken heb ik zelf kunnen doen en nu staat een schitterende reciever in de woonkamer dagelijks zijn ding te doen. Ben zeer tevreden. En niet zonder aandacht blijkt, want ik mag wederom een Pioneer sx-980 voor een vriendin van mijn vrouw opspeuren en in dezelfde staat brengen. Een vrouw die Pioneers uit die tijd geweldig mooi vindt en graag vinyl draait!! Dus offer ik me daar graag voor op om dat mogelijk te maken. Momenteel heeft Arthur een SX-650 onderhanden van mij, deze wilde mijn 89-jarige vader graag van me hebben ! Dus mocht je dit lezen Arthur, ik ben in de markt voor nog een SX-980 maar kan momenteel wegens het onderhoud op je site weinig aanbod vinden.


Datum:20-06-2014
Naam:Jeroen Ostendorf
Titel:Yamaha MS-3 Natural sound system
Bericht:
Na zo\'n vijftien jaar winterslaap is het erfstuk van m\'n grootvader weer tot leven gewekt. Na overleg met Arthur overgegaan op restauratie en recap en het vervangen van de oorspronkelijke luidspreker- en aux-aansluiting door nieuwe, hoogwaardige aansluitingen. Met een nieuwe naald en snaar kunnen er zelfs eventueel weer plaatsjes gedraaid worden, maar ik ga ‘m toch vooral als blikvangende versterker gebruiken.
De communicatie met Arthur verloopt vlot en soepel, en ik waardeer het erg dat Arthur z’n best doet zo transparant mogelijk probeert te zijn qua prijsinschattingen. Ik heb dan ook meteen een volgend object ter service bij hem achtergelaten.


Datum:18-06-2014
Naam:Paul Frusch
Titel:Nad versterker en cd-speler
Bericht:
Ik heb onlangs mijn Nad versterker en cd-speler ter reparatie aangeboden. Achteraf bleek er gelukkig alleen een servicebeurt nodig te zijn.Alles werd binnen een korte termijn vakkundig uitgevoerd. De kosten bleven ook binnen de gestelde marge. Kortom een aanrader voor iedereen. De installatie klinkt nu weer als vanouds, mijn complimenten.


Datum:18-03-2014
Naam:Eric Bosman
Titel:Koop draaitafel en servicebeurt oude draaitafel.
Bericht:
Mijn oude Technics draaitafel (die meer dan 20 jaar elders gelogeerd heeft) heeft een servicebeurt gekregen inclusief een nieuw 2e hands element. Zelfs de resten plaktape die op de stofkap zaten en ik er zelf niet netjes vanaf kon krijgen heeft Arthur er inclusief de lijmresten af kunnen krijgen. Veel belangrijker, hij doet het weer perfect. Deze draaitafel gaat naar mijn dochter die er heel blij mee is.
Voor mijzelf een heel mooie Sony tangiale draaitafel gekocht, hierin heeft Arthur mijn oude element ingebouwd. Klinkt geweldig!

Alle afspraken zijn perfect nagekomen, heel goede service en een bijzonder vriendelijke behandeling.
Wat wil een mens nog meer anno 2014.


Datum:29-01-2014
Naam:Ruurd
Titel:Complete beurt voor een Sansui AU-717
Bericht:
Ik heb laats mijn AU-717 bij jullie laten repareren, bij het ontvangen van de versterker heb ik natuurlijk gelijk even gekeken en getest.
Ik had wat last van een kraak geluid maar met het verwisselen van de interlinks was dat snel verholpen.
Zelfs op mijn B&W setjes klinkt het gewoon erg goed. (zit stiekem wel wat rond te kijken voor andere speakers, klipsch, infinity of iets dergelijks).

Kortom nogmaals hartelijk dank, ik ben dik tevreden en je hebt er een nieuwe klant bij!

Groet, Ruurd


Datum:21-12-2013
Naam:Hans Oldenburg
Titel:Recap van Luxman 1050
Bericht:
Verpest is onze generatie (1946); met van alles en nog wat. Voor de echte opwinding van iets nieuws moeten we in onze herinnering teruggraven.
(een stuk speelgoed toen er nog echt niets was; eerste kus; eerste nieuwe auto...enfin u begrijpt het wel).
Het aansluiten en beluisteren na het recappen door Arthur van mijn Luxman 1050 bracht die emotie teweeg.
Als u nog een oude goede analoge versterker bezit kan je hem nadat hij je positief advies heeft gegeven laten recappen en afregelen.
Voor de prijs hoef je het echt niet te laten. De arbeid en het materiaal die er in gaan zitten afgezet tegen de totale kosten vind ik het zelfs goedkoop. (hiervoor komen zelfs de oost-europeanen het bed nog niet uit :)
Dit is uit liefde en toewijding voor de muziek geboren.
Nogmaals bedankt Arthur.


Datum:07-12-2013
Naam:Marc Rabel
Titel:Dual platenspeler
Bericht:
Zeer tevreden over de koop en afhandeling van mijn Dual platenspeler. Naast dat Arthur veel weet over de audio apparaten, heeft hij er ook echt een passie voor. Daar waar ik dacht dat het geluid goed was, was Arthur nog niet tevreden en heeft alles perfect afgesteld en dat hoor je! Daarnaast was Arthur zo vriendelijk om mij de platenspeler persoonlijk te bezorgen, omdat ik door mijn drukke agenda lastig een passend moment kon vinden. Al met al een top service en een dikke aanrader.


Datum:27-11-2013
Naam:Olaf van Heusden
Website:https://www.facebook.com/pages/Vintage-Akai-Hifi/235498326608725
Titel:Restauratie Akai AA-1200
Bericht:
Laat ik gelijk met de deur in huis vallen:
Uitstekend werk afgeleverd, voor vele gezien als niet een Top of the line merk, heb ik hier nu wel weer een prachtig klinkende Akai AA 1200 monster receiver staan. Na een flinke service en recap van Arthur is het beestje weer levendig en heerlijk vol klinkend.
Even moeten wennen aan instellingen etc, aangezien ik toch een tijd niet heb kunnen horen, en laatste tijd op een AM-2850 versterker mijn muziek etc. heb moeten horen, maar vandaag wederom lekker laten spelen en weer wat meer vinyl gedraaid, werkelijk ruimte vullend zonder enig probleem, hoog laag midden alles klinkt weer als nieuw! Hij klinkt met het uur beter !
Super werk afgeleverd Arthur, en zal zeker bij volgende projecten bij je aankloppen!
Dus voor iedereen die twijfelt, niet meer doen, dit is DE persoon voor uw Vintage Hifi restauratie!
Gr.
Olaf


Datum:13-11-2013
Naam:Thomas Utrecht
Titel:Pioneer PL-510 draaitafel & JBL LX-750 speakers
Bericht:
Op aanraden van Arthur de Pioneer PL-510 gekozen als eerste eigen draaitafel. Daarnaast heeft hij ervoor gezorgd dat mijn JBL speakers nieuwe randjes en stofdopjes kregen.

Ik ben erg tevreden over zijn snelle handelen, het persoonlijk brengen van de draaitafel en speakers en daarnaast is hij vaak snel bereikbaar.


Datum:09-11-2013
Naam:charles luijk
Titel:revisie en reparatie sony/phillips
Bericht:
Arthur geweldig bedankt. Speelt weer als in mijn jonge jeugd. Zet de foto op facebook.
Charles


Datum:01-11-2013
Naam:Arwin van Valkenburg
Titel:Luxman versterker
Bericht:
De Luxman versterker opgehaald in Bilthoven na een korte demonstratie van Arthur, inmiddels geniet ik alweer uren van mijn LP collectie. Heerlijk, met een goed gevoel met een versterker naar huis gaan en weer platen kunnen draaien. Ik ga langzaam mijn oude hobby weer oppakken, en kom zeker terug.

Top Arthur!


Datum:14-10-2013
Naam:chiel ruiter
Titel:Reparatie Audio Research buizenversterker
Bericht:
Mijn Classic 60 buizenversterker had kuren en ik twijfelde of ik hem zou verkopen of oplappen....Arthur had het defect snel gefixed...setje nieuwe buizen erin, normaal een prijzige aangelegenheid maar met Arthur\'s hulp schappelijk geregeld....en het pronkstuk van mijn audiophile verleden klinkt weer als nooit tevoren...Danjewel Arthur!


Datum:27-09-2013
Naam:Rob Akkermans
Titel:RU connected
Bericht:
Zeer tevreden over onlangs bij Arthur aangeschafte Ru- connected interlink kabels voor mijn draaitafel.
Het verschil met gebruikelijke cinch kabels is opmerkelijk.
Ook heeft hij met succes een vervelende brom uit mijn draaitafel gehaald.
Ik kan iedereen dit adres i aanbevelen. Zeer redelijke service tarieven.


Datum:21-09-2013
Naam:Donald van der Goes
Titel:Reparatie en Recap Accuphase E 302
Bericht:
Arthur heeft mijn dierbare Accuphase afgelopen zomer zeer vakkundig gerepareerd en gerecapped. Via de site heb ik de stapjes in het proces mogen volgen. Heb de versterker gisteren weer aangesloten en ben heel blij met het resultaat: Zoals deze versterker lang geleden ook klonk: Beheerst direct, rijk en warm! Als ik dit op voorhand had geweten dan had ik het zeker eerder laten doen. Thnx Arthur en ik hou ook je aanbod in de gaten!


Datum:02-09-2013
Naam:Pascal Damman
Website:www.tunari.nl
Titel:Aandrijfriem voor Micro Seiki BL-31
Bericht:
Vorige week heb ik vlot de aandrijfriemen voor mijn Micro Seiki BL-31 draaitafel ontvangen. Deze had ik nodig, want de locale audio winkel had er een verkeerde in geplaatst. Resultaat van de verkeerde riem: Hij kroop over de as van de motor naar boven, trok de as scheef, en schuurde langs de rand van de as. De Wow & Flutter als gevolg daarvan waren zelfs met de stroboscoop te zien!
Nu heb ik van Hifi Stereo de goede ontvangen. Resultaat: De breedte, dikte en lengte zijn correct, en hij zit weer op de goede plek van de as. De as staat weer mooi recht. En inderdaad, de snelheid is weer zo stabiel als je van, zelfs een middelklasse, Micro Seiki verwacht!
Ik ben weer helemaal blij! Het is een compliment waard dat je gewoon de goede krijgt.


Datum:30-08-2013
Naam:Gerard
Titel:Thorens - TD 160 met element
Bericht:
Via de website besteld.
Goede communicatie over de levering.
Keurig verpakt aangekomen.
Vragen goed en adequaat beantwoord.
Kortom: super tevreden.
Arthur bedankt.


Datum:04-08-2013
Naam:Jorrit Korenhof
Website:www.vinylvrienden.nl
Titel:Reparatie versterker en platenspeler
Bericht:
Ik ben zeer te spreken over de diensten en service van Hi Fi stereo. Mijn platenspeler had een beurt nodig en mijn versterker had een probleem dat zich af en toe voordeed maar waar de vinger moeilijk op te leggen was. Nadat het eerst leek te zijn opgelost bleek dit toch niet het geval. Geheel kosteloos is dit door Hi Fi Stereo alsnog opgelost. Hulde voor deze service! Alles speelt weer perfect en door de juiste afstelling van mijn element heeft het allemaal nog nooit zo mooi geklonken! Ik ben blij.

Jorrit Korenhof
Utrecht


Datum:22-07-2013
Naam:a.jager
Titel:recap accuphase
Bericht:
is vintage audio je hobby en zoek je de juiste man die het ook repareren kan, zoek niet verder dan is dit het goede adres, ik geniet dagelijks van deze nagekeken en recap versterker


Datum:20-07-2013
Naam:robert kraaijeveld
Titel:luxman L58a
Bericht:
ik heb in 1980 een Luxman L58a gekocht en na 20 jaar dag en nacht trouwe dienst gaf hij de geest .Onherstelbaar beschadigd volgens de dealer. Op het internet gezocht maar niemand zag er brood in totdat ik Arthur vond , hij zei geen probleem stuur maar op .Resultaat: de versterker doet het weer perfect en ik gebruik hem weer dagelijks. Hij heeft originele onderdelen gebruikt en dat alles voor een zacht prijsje. geweldig


Datum:10-07-2013
Naam:Hans Splinter
Titel:Dienstverlening vintage audio in het algemeen
Bericht:
De apparatuur, die in de beginjaren van de HiFi werden geproduceerd, zijn van duurzame opzet.
De producten kunnen gerepareerd worden, waardoor geen of zeer weinig verspilling van grondstoffen, of milieuverontreiniging plaatsvindt. Verder straalt een product veelal vakmanschap en goed ondernemerschap uit, waardoor er een menselijke waardering voor de product ontstaat. Er zijn echter weinig vakmensen, die nog het ambacht beheersen van electronicareparateur. In deze tijd van elkaar snel opvolgende producten met korte levensduur bestaat er weer belangstelling voor een vorm van bewezen zekerheid en van nostalgie. Ook jongeren leren het met zorg ontworpen en geproduceerde product waarderen.
Laten we zuinig zijn op de mooie en duurzame producten uit het verleden en deze door goed onderhoud een verlengd leven gunnen met de daaraan gekoppelde waardering als eerder omschreven.
Daarbij dient ook de vakman voor onderhoud de complimenten te krijgen die hem/ haar drijven tot deze mooie en nuttige werkzaamheden.


Datum:09-07-2013
Naam:Marten de Paepe
Titel:Marantz 6100, Beovox S75
Bericht:
Arthur heeft zowel mijn Marantz 6100 platenspeler als Beovox S75 luidsprekers in nieuwstaat terug gebracht. Vakkundige reparatie; een echte aanwinst voor de muziekliefhebber!


Datum:08-07-2013
Naam:Math. Vinken
Titel:Luxman R-1050 Receiver en na-kijken van mijn Sansui geluidsboxen
Bericht:
Op zoek naar iemand die mijn Sansui-geluidboxen uit de beginjaren \'70 wilde nakijken, kwam ik bij Arthur Smit terecht.
Na reparatie tegen een \'vriendenprijs\' was de ruis in de hoge klanken geheel verdwenen.
Mijn Denon DRA-625/425 AM-FM stereo receiver had ik weggegeven en mijn nieuwe Denon DRA 500 AE receiver stelde teleur.
Een mailtje naar Arthur en jawel hoor, hij had een Luxman R-1050 receiver voor me,een oudje.
Hij is \'m zelfs komen installeren in Heerlen.
Uit mijn stereo-installatie komt nu weer een mooie warme volle klank,gelukkig niet meer dat cleane,steriele,tegen graniet-stuitende geluid,wederom tegen een schappelijke
prijs.
Bij toeval Arthur gevonden,stel dit was niet gebeurd?
Mensen, ga terug naar een analoge geluids-weergave!
Math.Vinken


Datum:07-07-2013
Naam:albert velthuijsen
Titel:kenwood 600 supreme
Bericht:
Goede communicatie eerlijke prijs en top advies na reparatie.Athur bedankt mvg albert


Datum:04-07-2013
Naam:Hofstede
Titel:Meerdere revisies en raparties Sansui, luxman en thorens etc.
Bericht:
Als liefhebber van \'vintage\' audio breng ik mijn pronkstukken al sinds jaar en dag naar Arthur. Het is nog niet voorgekomen dat hij een probleem niet kan verhelpen. Oa. reparaties aan AU 11000, AU 9900, AU 9500, AU 75 etc etc etc. Dit alles voor een zeer scherpe prijs. Ook zijn goede adviezen zijn voor mij heel veel waard! Een absolute aanrader voor iedereen die zijn mooie vintage audio een tweede leven wil geven en/of zijn moderne hifi wil laten reparereren/ugraden.


Datum:15-06-2013
Naam:Willem Oorschot
Titel:ELE DAC
Bericht:
Prima Shop, snelle levering! Top!


Datum:03-06-2013
Naam:Robert Molema
Website:www.robertmolema.com
Titel:Pick up met naald
Bericht:
Harstikke prachtig spul, snel geleverd en niks mis mee.


  

Informatie & Nieuws

1e keer hier ? Lees dit !

 FOR CUSTOMERS ABROAD 
Like us on Facebook  !
Creditcard and   Accepted

REFERENTIES:
Achterlaten / Lezen

RECENT NIEUWS
 
Marantz set

Wegens enorm aanbod van reparaties kan het zijn dat het wat langer duurt wat wij en u zouden wensen. Graag uw begrip hiervoor.

 

Audio Reparatie Site

Oprichter neemt afscheid - lees hier de afscheidsmail en reacties

AANBIEDINGEN
Wisselende acties, KLIK HIER

ZIe wat het MEEST VERKOCHT is


CLEARAUDIO nu modulair
Kies uit 4 kleuren, 4 armen en diverse elementen!
 


NIEUWE LIJN THORENS !!
Thorens wil meer kwaliteit en uitstraling bieden en dat zie je terug in de nieuwe lijn van platenspelers


AUDIOLAB STREAMP
Streaming Amp met mooie phonotrap en DAC


We hebben ook een mooie combi aanbieding met clearaudio!
LEAK LEEFT WEER !
Prachtige streaming versterker en optionele cd speler !


GRATIS VERZENDEN > 60 EURO

 
WE PLAATSEN WEER VEEL MOOIE KLASSIEKERS.

GA OP ZOEK ! Ze zijn er zo weer af ..
  
  

GRADO WIRELESS KOPTELEFOON NIEUW HIFISTEREO IN HET NRC!!


MULTIROOM STREAMING 
verbind je (vintage) versterker of koop onze 80W Wifi class D versterker of actieve luidsprekers voor een van de kamers in je huis en beheer alles vanaf je mobiel of met Airplay. Klik hier voor onze oplossingen.


HIFSTEREO OOK OP INSTAGRAM!
Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste aanwinsten of unieke producten die we ter reparatie aangeboden krijgen !

headshell express 
wij stellen m voor je af !

VERNIEUWD!
 
 

Hi-Five cadeaubon 
nu met code !

Geef iemand een waardebon
om hier iets te bestellen ...
 ... of te laten opknappen of 
een servicebeurt te geven

Eerder nieuws:

Nos vintage elementen toegevoegd

Beurtje - doe het zelf !   Of niet....
Zie ook onze checklist

Klik hier voor het nieuwsarchief.Hi-Five cadeaubon 
Geef iemand een tegoed om hier iets te bestellen of te laten opknappen

Of je kunt jezelf iets cadeau doen.

Wist u dat :
- De zoekfunctie bij alles helpt ?
- U de foto's 2x kunt uitvergroten ?
- De webshop dagelijks uitbreidt ?
- Wij ook moderne audio repareren ?
- Wij draaitafels servicen ?

wij accepteren ook  Betalingen


Veel gestelde vragen: 

Kopen op marktplaats

Over HifiStereo.nl, de webshop

Heeft u mijn snaar ?

Welke draaitafel?, welk element?

Over naalden, elementen etc..

Over draaitafel problemen

Over hifi apparatuur

Alles voor de man cave

Over akoestiek


Referenties:

Laat een referentie achter

Lees referenties


Relatie service:

Waar koop je Vinyl ?

Andere vintage links

Links / leuke weetjes

Show me yours !Voorwaarden:

Algemene verkoopvoorwaarden

Privacy beleid